0 Replies Latest reply on May 5, 2015 5:26 PM by yingjiewudi

    MLNX_OFED driver failed to install at Redhat 6.3

      Hi, I have a cluster with two nodes with the name mic01 and mic03, which are installed Redhat 6.3, and mic01 mounted from mic03. I install the MLNX_OFED driver MLNX_OFED_LINUX-2.4-1.0.4-rhel6.3-x86_64.iso in mic03 with the command from user manual:

      mount -o ro,loop MLNX_OFED_LINUX-2.4-1.0.4-rhel6.3-x86_64.iso /mnt

      and then ./mlnxofedinstall in /mnt. The driver is successfully installed in mic03(the ib status is active).

      However when I install MLNX_OFED in mic01 with the same method above, it shows the information after ./mlnxofedinstall:

      Starting MLNX_OFED_LINUX-2.4-1.0.4 installation ...

       

       

      Installing mlnx-ofa_kernel RPM

      Preparing...                ##################################################

      mlnx-ofa_kernel             ##################################################

      Installing kmod-mlnx-ofa_kernel 2.4 RPM

      Preparing...                ##################################################

      kmod-mlnx-ofa_kernel        ##################################################

      Installing mlnx-ofa_kernel-devel RPM

      Preparing...                ##################################################

      mlnx-ofa_kernel-devel       ##################################################

      Installing kmod-kernel-mft-mlnx 3.8.0 RPM

      Preparing...                ##################################################

      kmod-kernel-mft-mlnx        ##################################################

      Installing knem-mlnx RPM

      Failed to install knem-mlnx 1.1.1.90mlnx RPM

      Collecting debug info...

      See /tmp/MLNX_OFED_LINUX-2.4-1.0.4.13023.logs/knem-mlnx-1.1.1.90mlnx.rpminstall.err.log

       

      And it failed to install knem-mlnx 1.1.1.90mlnx RPM. In the log, it shows the error:

      error: unpacking of archive failed on file /opt/knem-1.1.1.90mlnx: cpio: chown failed - Inappropriate ioctl for device

       

      Where did I have a mistake? Can anyone help me with the problem?

      I will appreciate it if you help me with this Thank you!